Remont strugova (karusel i univerzalni)

Remont strugova - remont alatnih mašinaRemont strugova (univerzalnih i karusel) je usluga koju BMT Solutions&Technology pruža klijentima u vidu zamene dotrajalih delova ili nadogradnje, odnosno modernizacije.

Bilo da se priikom remonta struga radi o zameni delova ili modernizaciji, BMT S&T je spreman da ponudi uslugu po meri klijenta i u vreme kada je potrebno. BMT vrši remont strugova svih proizvođača.

Od popravke i obnove starih strugova, pa do ugradnje novih sistema u vidu modernizacije, BMT može ispuniti sve zahteve klijenata.

Remont i servis strugova može se posmatrati kao:

- Planirano održavanje strugova ili održavanje na zahtev

- Hitno održavanje, odnosno usluga servisa u momentu kada je najpotrebnije

- Dijagnostika kvarova i kreiranje adekvatnih planova remonta ili servisa

- Obnova ili ponovna izgradnja delova struga

- Prodaja i ugradnja delova za univerzalne i karusel strugove

- Popravke motora ili zamena motora na strugovima

Prodaja polovnih i novih strugova

Osim usluge remonta i servisa strugova, BMT je u prilici da svojim klijentima ponudi polovne i nove univerzalne i karusel strugove poznatih proizvođača.

Prodaja polovnih strugova predstavlja prodaju alatnih mašina koje su remontovane i ispitane po svim kriterijumima, a servis je obezbeđen kako za polovne tako i za nove strugove.

Za konkretne informacije o mogućnostima remonta alatne mašine, molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na stranici kontakt za remont alatnih mašina.


USLUGE REMONTA ALATNIH MAŠINA