Remont bušilica-glodalica (Borverk)

Remont bušilica-glodalica (Borverk) stručni tim BMT Solutions&Technology radi bez obzira na veličinu, tip i proizvođača. Bušilice-glodalice moraju uvek biti kalibrisane i u visokoj radnoj formi jer ukoliko nisu može vrlo lako doći do kvarova koji mogu biti manji i veći, ali svakako će zaustaviti proces proizvodnje. Gubitak vremena i neispunjavanje rokova prema naručiocima proizvoda ili usluga usled kvara bušilice-glodalice može biti, a često i jeste veliki problem.

U slučaju ozbiljnijih kvarova na bušilici-glodalici, postoje dve mogućnosti: da se mašina isključi iz proizvodnje ili da se uradi remont.

Remont bušilice-glodalice može biti jednostavan ili kompleksan u zavisnosti od uzoka kvara, od zamene nekog od lako izmenjivih delova ili, recimo, zamene motora ili transmisije.
Od kompleksnosti remonta bušilice-glodalice zavisi i vreme koje je potrebno utrošiti, kao i broj radnika koje na remontu treba uposliti.

Naravno, prilikom detekcije kvara i remonta bušilice-glodalice od prevashodnog značaja je stručnost i iskustvo koje radnici BMT Solutions&Technology imaju.

Za konkretne informacije o mogućnostima remonta alatne mašine, molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na stranici kontakt za remont alatnih mašina.


USLUGE REMONTA ALATNIH MAŠINA